Школа народжувати

Народження дитини – зустріч із тим, кого ми так довго чекали – аж цілих 9 місяців! Нехай пологи запам’ятаються нам як неповторний момент появи на світ нашого малюка, а не як досвід, який хочеться викреслити зі свого життя. Для цього ми повинні змінити своє уявлення про пологи. Це не страждання, а важка праця, яка щедро винагороджена даром материнства і батьківства.

Якщо ви чекаєте малюка і хочете підготуватися до пологів, грудного вигодовування та догляду за дитиною, тоді запрошуємо до Школи народжувати. Тут можна не лише повноцінно підготуватися до пологів, а й в умовах невимушеного спілкування в колі вагітних жінок психологічно налаштуватися на нову роль, позбутися побоювань та невпевненості, приємно і з користю провести час.

Програма занять містить 4 блоки:

  • Вагітність
  • Пологи
  • Грудне вигодовування
  • Догляд за дитиною

Тематика охоплює широке коло питань – від того, як зарадити собі з невеличкими труднощами останнього триместру вагітності, як успішно годувати грудьми, як доглядати за дитиною і аж до того, як поводитися під час пологів, як подолати страх і біль, особливості післяпологового періоду тощо. Практичні заняття включають гімнастику для вагітних та дихальні вправи, що допоможуть виробити необхідні для пологів навики.

Заняття проводяться щотижня. Приєднатися до групи можна будь-коли – тематика занять постійно повторюється по колу, за попереднім записом можливі також індивідуальні консультації.

Для тих, в кого залишилося обмаль часу до народження малюка, діє також експрес-курс (за попереднім записом, в міру того, як набереться група), де одноразово, за 4-5 год практичних занять з перервами можна опанувати основи з основ, які допоможуть впоратися з труднощами пологів, грудного вигодовування і догляду за дитиною.

Необхідну атмосферу створюють комфортні зали, фітболи, подушки, тренувальні ляльки, елементи арттерапії.

 

Координатор Школи – Оксана Мельник (067 280 15 21 – додаткова інформація)