Роздуми на початку Нового Року

Наближаючись до чверті сторіччя Фонду святого Володимира, хочемо сердечно подякувати всім, хто у різний спосіб супроводжував нас цього року. Господь обдарував нас надзвичайними людьми.

Ми безмежно вдячні за 20 років творення проєкту «Центр Родини», за велике довір’я блаженнішого Любомира, який провадив зі самого початку нашу спільноту, надаючи величезну всесторонню підтримку нашому служінню. Світлої пам’яті Блаженніший Любомир благословив цей проєкт як зразок для створення мережі соціальних центрів в інших єпархіях і опікувався ним до переїзду в Київ, завжди наголошуючи на важливості мирянських ініціатив у структурі Церкви.

Ми вдячні кожному співробітникові, усім – архітекторам, референтам, будівельникам, волонтерам, учителям, духовним опікунам, жертводавцям, – з якими ми змогли пройти разом цю частину життя. Можемо відкрито згадати як про радісні  та сповнені надії зустрічі, так і про тяжкі години та дні.

Ми були змушені прийняти рішення пароха про завершення юридичного договору, даючи можливість парохії творити новий проєкт. Тому бажаємо спільноті, яка залишилася працювати в цьому приміщенні, успіху і Божого благословення. Віримо, що милосердний Господар Виноградника воздасть кожному своє.

         Управа Фонду святого Володимира