Сплав по Дністру проект для молоді

6-9 липня 2021 р. фонд святого Володимира у партнерстві з друзями та інструкторами “Дому Серця” організували дні радості для молоді з багатодітних родин на байдарках по Дністру. Основним спонсором сплаву був Ротарі-Клуб з м. Бауцен-Будишин (Німеччина). Учасниками сплаву була молодь з багатодітних родин Галичини, Харкова і Луганська. Фонд св. Володимира вдячний Марті Дідулі за прекрасну організацію сплаву і зразкову звітність. Молодь родин з мінімальним достатком одержала унікальну культурну і духовну можливість відпочинку.

Відгуки від учасників сплаву:

Триденний сплав по Дністру зі спільнотою Дому Серця та дітьми із багатодітних сімей був першим моїм досвідом такої мандрівки Була щаслива плисти із цими людьми серед неймовірно красивих пейзажів та довірливої атмосфери. Увечері ми зібрались довкола купальської ватри та співали пісень.
Наступного дня після багато-годинного сплавляння мали літературний вечір, де співали й читали поезію Твардовського, Сольчаника та Воробйова. Кожен наш день розпочинався зі спільної ранкової молитви, сніданку та пакування речей. Це була чудова можливість познайомитись із новими людьми та побути у спільноті. Коли ми допливли до фінішу у Заліщиках, було трохи сумно, що мандрівка завершується. Щиро вдячна організаторам, спонсорам, усім присутнім, а особливо, нашій капітанці Марті за таку можливість.

Баталова Людмила

Подорож завжди вдала якщо є супер капітан і команда, і нам з цим повезло. Марта супер капітан з великим досвідом і великою жагою до подорожей.
Дякую усім спонсорам і тим хто просто допомагав, завдяки вам ця подорож стала для мене великим подарунком, великим знаком любові Бога.

Олена Куць

Гігантська дяка за таку можливість, за організацію, за людей, за співи, за підтримку і незабутню пригоду. Мені сумно, що я зараз сиджу на дивані, а не на пластиковій лавочці. Що мої ноги в капцях, а не в річковій воді.

Ростислав Лоза