В травні звітуємо. Разом до перемоги!

На початку травня Фонд святого Володимира отримав великий і дуже цінний транспорт гуманітарної допомоги, організований Regionalverband DONUM VITAE und Pulse of Europe e.V Hildesheim-Hannover. Очільниками цих спільнот є Frau Margareta Meyer und Herr Konstantin Gerbrich. В транспорті були речі, речі необхідні для збереження життя і здоров’я воїнів, речі, необхідні для сімей, що емігрують, втративши житло (теплі ковдри, спальні мішки, одяг для чоловіків, жінок і підлітків, їжа та засоби гігієни).

Запоріжжя, Миколаїв, Одеса і Чернігів одержали високоякісне дитяче харчування з Німеччини. Збережемо здоров’я дітей в часі війни!

Завжди у розвантаженні великих багатотонних фур допомагають друзі з військових частин, з якими у Фонду давня співпраця. Фонд забезпечує військові частини сучасним комп’ютерним обладнанням, ліжками, постіллю, термобілизною та армійським взуттям.

Гігантський 10-титонний зерновоз з Миколаївщини був повністю завантажений у Львові всяким добром для військових частин, польових госпіталів та переміщених сімей. Щиро вдячні родини славного кораблебудівельного міста відразу вислали фото одержаної допомоги. Український Миколаїв тримається!

Спільно з Надбужанським ягідним кооперативом «Як Бджола» Фонд св. Володимира започаткував літній відпочинковий одноденний табір для дітей вимушено-переселених сімей. Діти відпочивають, малюють, граються з тваринами на фоні природи. В таборі працюють психологи, педагоги. Керівником проекту є Олег Бачинський.

Приватне підприємство, очолюване Юрієм Галькою і фінансово підтримане Фондом святого Володимира, виготовило не одну десятку таких металевих їжаків, які заблокували всі в’їзди до Львова для танків. Дякуємо вам хлопці!

 

За сприянням Фонду св. Володимира протягом 80 днів війни:

  • Одержано 12 гуманітарних вантажів вагою 82 287 кг. Напрямки поширення – Одеса, Миколаїв, Запоріжжя, Буча, Бородянка, Чернігів, Київ.
  • Особиста допомога в тяжких ситуаціях життя – 15 500 грн.
  • Допомога на лікування – 23 000 грн.
  • Новий проект – табір для дітей переселенців – 34 000 грн.
  • Милиці для вояка після операції – 2 550 грн.
  • Спорядження для військових – 2 177 315 грн.