Слава Герою України!

У боях біля Донецька 18 червня загинув 27-річний захисник України Артем Димид — правнук академіка Івана Крип‘якевича і отця Артемія Цегельського.Побратими «Пласту» розповідають про Артема як активного, безстрашного й життєрадісного відчайдуха, палкого патріота України. У пластовому товаристві Димид мав псевдо «Курка». Артем став до лав Пласту в 7 років, юнакував у курені число 69 імені Богдана Хмельницького.

Був курінним, а пізніше став виховником. Був членом 15 куреня УСП Орден Залізної Остроги. Не було виду спорту, в якому «Курка» себе не спробував. Його життя було суцільною пригодою: він захоплювався військовим пластуванням, стрибками з парашутом, мандрівництвом. Загалом Артем відвідав понад 50 країн і мав великі мандрівні плани на майбутнє. Розповідями про свої подорожі хлопець ділився у своїх соцмережах.

Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/incidents/na-viyni-z-rosijeyu-zaginuv-plastun-mandrivnik-i-vidchayduh-artem-dimid-854082.html
На фронті був із 2014 року, добровольцем в «Азові» у складі батальйону спецпідрозділу «Гарпун». В часі повномасштабної війни Артем служив у 73-му Морському Центрі Спеціального призначення:

Доземний уклін Герою України. Царство Небесне Його безсмертній Душі!
Подяка і пошана Батькам, які виростили і виховали мужнього Захисника Батьківщини.