Літні табори для дітей

Табір з назвою «Орден Скарбової гори».

Нашому Фонду вдалось долучитись до організації і проведення літнього табору для дітей-переселенців. Головними організаторами й ідейниками виступила Мальтійська Служба Допомоги, яка теж взяла на себе значну частину фінансових витрат. Виконавцем проекту стало скаутське товариство Пласт, які запланували таборування за зразком своїх таборів. Фонд святого Володимира допоміг спорядженням (спортивні ігри, забави, приладдя для малювання, спальники, кариматки). Метою цього табору було організувати відпочинок для молоді віком 11–18 років з територій воєнних дій Харківщини, Луганщини, Херсонщини та Донбасу. Молодь, що пережила стрес війни з допомогою психологів, пластових наставників, а також терапевтичним заходам зі співу і малювання, проходила стабілізацію та відновлення психологічного стану й долала травму війни.

ГРУПА ХХІ

04 липня 2022 року вдалось провести одноденний рекреаційний табір для  внутрішньо переміщених осіб. Загалом, змогли взяти в ньому участь 40 осіб з яких 28 дітей. Для заходу було витрачено такі кошти:

  1. Продуктовий набір для обіду 3280 грн.
  2. Майстер клас із випікання піци 2000 грн.
  3. Корм для тварин 300 грн.
  4. Інвентар для розваг (часткова оплата за еко туалет ) 1000 грн.
  5. Майстер клас із розмальовування гіпсових фігур та створення емоцій із підручних матеріалів 460 грн.
  6. Букетики із ягідок суниці альпійської 300 грн.
  7. Заробітна плата працівників (екскурсовод, кухар, тваринник, психолог, тракторист, організатор майстер класів.) 3000 грн.
  8. Витрати на логістику за рахунок волонтерської допомоги.

Загальна сума витрат 10 340 грн., які вдалось покрити завдяки пожертвам від  Екуменічного Собору Бауцена (7 340 грн) , а також власних внесків (3 000 грн).