Звіт за серпень-вересень 2023

Фонд святого Володимира постійно працює, щоб змогти надати допомогу якнайбільшій кількості людей у потребі. У серпні й вересні ми зосередили свою увагу на допомозі Збройним Силам України. Звісно, ми не лишали без уваги запити й можливість допомогти цивільним, які постраждали від російської війни проти України. Ми б не змогли зреалізувати так чисельну допомогу без наших друзів та добродіїв, за що їм велика подяка.

Дрони для ЗСУ

Командиру підрозділу Розвідувального відділу 80 Десантно Штурмової Бригади передали вже другий дрон, придбаний стараннями команди Фонду.

Машина Фонду відправилась на фронт

Фонд св. Володимира передав напіввантажну машину Volkswagen Caddy на потреби Збройних Сил України.

Окопні свічки

Фонд збирає і передає віск та парафін для окопних свічок. Грійтеся наша дорогі воїни!

Образки́ для воїнів

Інша допомога Збройним Силам України

Табір для дітей

Завдяки нашим друзям з Швейціарії та Німеччини нам вдалось організувати табір для дітей у Карпатах (м. Тухля). Протягом 10 днів, з 6 по 16 серпня 2023, 35 дітей з багатодітних родин, сімей військових,  сиріт, та переселенців мали змогу відпочити у безпечному середовищі та отримати фахову психологічну допомогу.

 

Звіт по табору

Вантаж зі США

Добродійки Марта Муртазин і Олена Юрченко з організації «Українська Душа» в США передали гуманітарну допомогу для фронту.

Городок УМХ на фронт

Допомога ЗСУ вже відправлена волонтерами Львівської Сотня через Нову Пошту на 128 бригаду, волонтер Світлана Сидоренко дякує Фонду св. Володимира за надану допомогу.

Допомога дитячому будинку на Київщині

Допомога Дитячому Будинку, яким опікується СвятоМихайлівський монастир, ігумен отець Феодосій Ляхович в Києві.

Меблі та інша гуманітарна допомога для українських шкіл зі Швейцарії

Меблі для навчальних закладів

Швейцарська Фундація «Ведмідь і Лев» привезла на Фонд св. Володимира меблі для навчальних закладів. Фонд розподілив на Скнилівську гімназію ім. Митрополита Шептицького, Школу в Глинянах і Академію Мистецтв.

Велосипеди для дітей

Діти з багатодітних родин були щасливі одержати ровери від спільноти громади м.Вольнцах

Стипендія для студентки

Фонд св. Володимира за рекомендацією дирекції Львівської національної Академії Мистецтв оплатив річне навчання студентці, відділ графічного дизайну Клебан Катерині, батько якої загинув на війні.

Представники Фонду в складі делегації на СЕР-2023 (м. Тімішоара, Румунія)