Звіт за липень 2023

Команда Фонду далі працює над тим, щоб надавати допомогу тим, хто найбільше її потребує. Як і в попередні місяці, особлива увага Фонду зосереджена на дітях, а також на допомозі захисникам, які уможливлюють діяльність фонду – Збройним Силам України.

Допомога для Нової Каховки

Волонтери Ольга і Андрій Паук доставили в Нову Каховку харчі, гігієнічні матеріали, одяг, постіль та дитяче харчування фірми HIPP для сімей, потерпілих від війни.

Роздача допомоги для Нової Каховки.

Допомога для Городоцької центральної районної лікарні

Спільнота фонду з гостем зі Швейцарії

Представник Швейцарського Фонду «Ведмідь і Лев» Рольф Блікле. Відвідав всі об’єкти, на які були вислані речі, обладнання, апаратуру. Марійське Товариство, Медінститут (Відділ черепно-щелепної хірургії), Геріартричний пансіонат, Дентистичний Кабінет, Офтальмологічний кабінет Лікарні Швидкої допомоги.

Автобус для геріартричного центру

Представник фундації «Ведмідь і Лев» Швейцарія візитує об’кти спонсорської допомоги. Ознайомлення з новим керівництвом Геріартричного Пансіонату і використанням подарованого спеціалізованого автобусу для перевезення осіб на інвалідських візках.

Співпраця з благодійною організацією «АІС-Броди»

Коли діти усміхаються – то радість для дорослих. Ці світлини усміхнених дітей, про яких потурбувались волонтери БО «АІС-Броди» які видали дитяче харчування для найменших бенефіціарів від наших партнерів: Фонду св. Володимира.

Кожна дитина – унікальна квітка, що розквітає й приносить радість та красу у цей світ. Наше служіння, як християн , полягає в тому, щоб надати дітям любов, підтримку і можливість зростати в сильними, творчими особистостями. АІС-Броди складає подяку від батьків, які отримали дитяче харчування від фонду святого Володимира. Дякуємо, що підтримуєте у нелегкий час українських діточок.

Допомога Збройним Силам України

Світловідбивні жилети для дітей

Тисячі світлових камізельок подарованих Фондом «Ведмідь і Лев» з Швейцарії розділено між Львівськими УДЮМКАми, школами смт. Городка, Харківськими і Миколаївськими школярами, Товариством багатодітних родин.

Допомога київській громаді ПЦУ

Святомихайлівський монастир ПЦУ (Київ)

Важливі події та зустрічі в липні

28 липня 2023 р., в День святого Покровителя князя Володимира, в храмі св. Володимира на фоні хоругви св. Володимира (автор Наталя Паук) відбулась святкова зустріч Управи Фонду св. Володимира з владикою Павлом Хомницьким (Стемфордська єпархія, США)

На засіданні Управи УМХ з сеньйорами відбулось обговорення відзначення 90-річчя Здвигу “Українська молодь-Христові” (УМХ) в 1933 році. В першому ряді сидять: Ігор Матушевський, який був першим головою УМХ в 1990 р., Леся Крип’якевич, голова Управи УМХ, Теодор Ґудзяк, другий Голова УМХ у 1994 р.

Делегація Фонду святого Володимира повернулася з Міжнародного Колоквіуму, що проходив в Румунії у місті Тімішуара.

Арт-терапія

В липні в приміщенні бібліотеки Фонду Святого Володимира відбулися чергові зустрічі з арттерапії.

“Мій внутрішній храм, мій замок… Який він? Хто там господар?” На ці та інші питання спробували дати собі відповіді за допомогою творчості, роздумів над Словом Божим і психологічних тестів. Проводить психолог, арт-терапевт, педагог Хамар Роксолана.