Наша діяльність за березень 2024 року

У березні Фонд не збавляв темпів праці, і продовжив надавати допомогу там, де вона найбільше потрібна. Ми дуже раді, що змогли направити потрібні вантажі у велику кількість громад по всій Україні. Про найголовніші результати нашої праці за цей місяць далі у нашому звіті.

Допомога для ВПО у Підкамені на Золочівщині

 

Електричний візок

Микола – наймолодший син багатодітної родини із села Волосіївка, Чуднівського району Житомирської області. Служив гранатометником 80-ої бригади ЗСУ. Контрактник. Підірвався на міні на другий день війни. Спільними силами зібрали кошти на електричний візок. Миколі 22 роки.

Львівський міський Екологічний центр

З матеріалів, які надав Фонду св. Володимира, діти у Екоцентрі своїми руками створили для воїнів ЗСУ прекрасні малюнки, а педагоги сплели захисні сітки і виготовили окопні свічки. Це наш спільний фронт проти агресора.

Приціл для військової частини 3002

Гуманітарна допомога для Миколаєва

Фонд св. Володимира неодноразово Новою Поштою висилає одяг, солодощі, іграшки, дитяче харчування та засоби гігієни для дітей південного Миколаїва, в якому багато сімей втратило житло.

Прохання про молитву за отця Юрія Сивика, ЧНІ

Напрям Запоріжжя. Там потрібно генератори, медичні засоби, харчування, запасні шини, матраци ,солодощі для дітей і перев’язочні матеріали для поранених. Відважний і добрий отець Чину Святого Ізбавителя повертаючись з «сірої зони» потрапив в ДТП і спільнота Фонду тепер молиться за його життя. Просимо про молитву за отця Сивика Юрія.

Отець Юрій Сивик, монах редемпторист з монастиря св.Климентія по вул. Івана Франка. Від початку повномасштабної війни росії з Україною жертовно включився в допомогу фронтові та родинам в прифронтових зон. Отець об’їздив мало не всі зони бойових дій, возив допомогу на Донеччину, Херсонщину, Криворіжчину, Харківщину, Чернігівщину. Сам завантажував і розвантажував свій бусик. Знаходив час для усміхів, потішення і забав з дітьми, яким привозив солодощі від пані Бригіти Вебер і пані Маргарети Майер. Багато родин, що втратили дах над головою через обстріли ворога, одержали від о. Юрія одяг, постіль, засоби гіґієни та дитячі іграшки.

26 березня 2024 р. повертаючись з Запоріжжя, отець Юрій потрапив в ДТП. На нього здійснив наїзд зустрічний бус. Отець опинився в реанімації у важкому стані. Вся спільнота Фонду св. Володимира дуже сумує за втраченим здоров’ям нашого друга і молиться за його одужання.

о. Юрій Сивик

Річниця прапора

Цього року виповнюється 34 роки з дня підняття державного прапора, який здійснив голова Фонду Ігор Матушевський на вежі львівської ратуші.

Прапор піднімають депутати першого демократичного скликання на чолі з Ігорем Матушевським. Фото з вежі Міської Ратуші.

Різне

Подяки