Допомога у січні 2024

Фонд св. Володимира продовжує невпинно надавати допомогу по всій Україні. Другий рік повномасштабної агресії росії проти України ставить величезні гуманітарні виклики. Однак, завдяки небаченій солідарності, ми маємо можливість надавати допомогу як військовим, так і найбільш незахищеним верствам населення. Ще раз висловлюємо глибоку вдячність усім нашим добродіям, які уможливлюють нам закривати чисельні запити та відгукуватись на прохання допомоги, які до нас надходять з цілої України. Також не можемо не згадати про наших волонтерів та партнерів, без яких ми б не могли так швидко та ефективно надавати допомогу по всіх куточках країни.

Молитва на початок року

Святий Боже!
Дякуємо Тобі за цей рік, який ми пережили Дякуємо за всі щедрі ласки, якими обдарував наш народ, за стійкість і відвагу нашого війська, що боронить рідну оселю, за нашу єдність, за волонтерів, за провід Церкви і Держави. Дякуємо за те, що світ побачив геройський чин українського народу.

Складаємо Тобі болючу жертву нашими загиблими героями, зроби їх насінням майбутніх будівничих Нової України Твого Божого Люду. Незважаючи на сирени і бомбардування, відсутність світла, інтернету і часто води, наш народ співає пісні Різдва і Воскресіння, молиться і довіряє тобі Боже час, коли все це пекло закінчиться. Благослови Отче, щоб в новому наступному році з довір’ям, у здоров’ї і радості ми творили нашими руками діло Твого Задуму.

Посильна допомога нашим незламним воїнам

Допомога для ЗСУ на Харківський напрямок

Наші пакунки з необхідним для закриття нагальних запитів військовий були відправлені на Авдіївку, під Марʼїнку, на Лиманський напрямок і на Куп’янщину.

Домога для ЗСУ від Петера Штраубе

Допомога військовим та їхнім родинам від Маргарити Майєр

Фонд отримав і передав військовим та їхнім сім’ям новорічні та різдвяні подарункові пачки від добродійки з Німеччини Маргарити Майер, яка вже другий рік організовує понад 300 наборів для українських родин.

Допомога мешканцям сходу України

Допомога Миколаєву

Волонтерська організація з міста Миколаєва «Доброта і Довіра» одержала Новою Поштою 500 кг дитячого харчування, одягу та засобів гігієни.

Допомога для психоневрологічного інтернату

Стараннями добродія з Німеччини, Петера Штраубе, за посередництвом Фонду, була придбана і встановлена гідромасажна ванна у Грушківському психоневрологічному закладі у селі Якторів Львівської області.

Музичний інструмент для школи

Фонд передав школі ім. Івана Франка у місті Камʼянка-Бузька клавішний професійний синтезатор.

Допомога від с. Оксани ЧНІ (м. Унтеріхт, Німеччина)

Інша допомога передана Фондом

Шатра для Ліцею Героїв Крут у м. Львів

З життя Фонду