Діяльність Фонду у липні і серпні

Літом Фонд не збавляв темпів праці, і продовжив надавати допомогу там, де вона найбільше потрібна. Ми дуже раді, що змогли направити потрібні вантажі у велику кількість громад по всій Україні. Про найголовніші результати нашої праці за два останніх місяці читайте у нашому звіті.

Харчування для дітей переселенців

Фонд святого Володимира продовжує допомагати дітям переселенців, які опинилися у скрутному становищі. Це стало одним з пріоритетів нашої діяльності з перших днів війни, і ми раді допомагати дітками доки в цьому є потреба.

Також ми допомогли в організації таборів для дітей.
Детальніше читайте за посиланням.

Меблі для геріартричного центру

У час війни великою потребою є не забувати про найбільш вразливі верстви населення. Люди похилого віку, які силою обставин змушені проживати у геріатричних центрах, відносяться саме до такої категорії. Силами Фонду, за допомогою наших друзів і партнерів, змогли передати нові меблі для одного з таких закладів опіки.

Допомога військовим і цивільним у зоні бойових дій

Фонд безперестанку намагається допомогти українським військовим, постійно відгукується на запити від військових частин та намагається забезпечити воїнів якомога кращим спорядженням. Окрім цього, Фонд постійно допомагає людям, які залишились неподалік лінії зіткнення, а також евакуйованим у більш безпечні райони України.

Шпиталь на Прикарпатті

Громадська організація «Спрямована дія» реалізує свій великий проект 1-го Добровільного хірургічного шпиталю на Прикарпатті, для опіки над пораненими і хворими переселенцями. Фонд долучився до цієї ініціативи і посильно допомагає лікарям Прикарпаття медичними препаратами з Німеччини і Швейцарії.

Розвідувальний дрон для військових, побратимів Артемія Димида.

Допомога закладам культури

Львівська Академія Мистецтв в зв’язку з об’єднанням з Харківським Художнім Інститутом з вдячністю прийняла столи, комп’ютерні меблі, ліжка і матраци для гуртожитків. Музей М. Грушевського одержав крісла для презентацій в екстер’єрі. Історико-краєзнавчий музей в Винниках з вдячністю прийняв офісні меблі і комп’ютерну техніку.

У співпраці з іноземними добродіями

Подарунок для Львівських дитсадків

Батьки і діти дитячого садочку в м. Вольнцах, що у Баварії, зуміли зібрали понад 1000 євро і передали ці кошти дитячому садочку св. Миколая у Львові для закупівлі необхідного обладнання. Садочок придбав за ці гроші морозильну камеру, 4 порохотяги, кухонне обладнання та різні побутові речі. Ми раді за таку гарну ініціативу!

Допомога від Краківської громади

Регулярно через добродійку пані Єву Май-Слюсарчик (Ewa Maj-Ślusarczyk) Краківське староство передає в Україну харчі, предмети гігієни, а також дитячі і дорослі памперси.

Внесок маленької Софійки

Дев’ятирічна дівчинка Софійка українського походження, що мешкає в Америці, своїми малюнками, які продає, одягає і споряджає наших воїнів. Дякуємо!

Стараннями Фонду від партнерів Швейцарії отримано комплект уніформи для духових оркестрів Стрия і Дрогобича.

Пожежна драбина

Для Лисецької громади зуміли передали 22-метрову пожежну драбину зі Швейцарії.
5 липня, місцева пожежна охорона Лисецької селищної ради поповнилася необхідним у повсякденній службі обладнанням — автоматизованою пожежною драбиною.

Такий цінний дарунок для потреб України здійснила швейцарська компанія «Медвідь і Лев» з міста Бернс. Після довгої дороги Європою вантажівкою компанії «КМ Транс» (керівник Віктор Зайчук) драбина дісталася до України, де була передана для потреб місцевої пожежної охорони у Старому Лисці.
Це обладнання слугуватиме не тільки для потреб місцевих вогнеборців задля евакуації людей, ліквідації пожежі на різних висотах у житловому секторі, громадських чи промислових будівлях, але й стане в пригоді для місцевих комунальників, особливо в часі війни.