Звіт за діяльність за квітень-червень 2023 року

Фонд продовжує невпинно працювати, надаючи різноманітну допомогу по всій Україні. Завдяки нашим друзям з-за кордону, в останні три місяці ми змогли підтримати темпи допомоги та забезпечення, які ми ведемо з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ми дуже раді, що можемо надавати різноманітну допомогу дуже різним верствам населення: дітям, хворим у лікарнях, переселенцям, особам старшого віку, а особливо нашим захисникам – військовим ЗСУ.

 

 

Розвантажуємо фуру з Німеччини, яка прибула до нас на початку травня стараннями Бріґітте і Петер Вебер.

Відправляємо харчування фірми HiPP дітям Миколаєва та Києва стараннями добродіїв Бріґітте і Петер Вебер.

Вже протягом 30 років Фонд св. Володимира допомагає Школі-Інтернат №100 для дітей з порушеннями зору.

Фонд постійно збирає та передає книги для дітей в лікарнях у рамках спільного проєкту Фонду із Союзом українок Америки (округа Філадельфія).

Допомога для Збройних Сил України

Прилади нічного бачення та інші предмети матеріяльного забезпечення для військових.

Фонд передав набір імплантів, шприци та інші медичні матеріали для поранених бійців для лікарні у Березнегуватому, Баштанського району Миколаївської області.

Інша допомога від Фонду надана за останні місяці.

Соки для дітей із садочка св. Миколая.

Обладнання для стоматологічного кабінету кафедри щелепно-лицевої хірургії Львівського Медичного Університету.

Госпіс сестер Вікентія. Ласощі для стареньких.

Великодні пакети для родин від Добродійки Маргарети Майер.

Комп’ютерне обладнання для навчальної аудиторії Національного університету «Львівська Політехніка» (див. детальніше на веб-сторінці вишу)

У міжнародний День захисту дітей

1 червня 2023 р. 103-та окрема бригада Сил територіальної оборони влаштувала святкові заходи для дітей з прифронтових сіл. Військовослужбовці порадували малечу солодощами, дарували подарунки і організовували ігрові конкурси. Діти не забарились й віддячили віршами, сміхом й посмішками.
Дорослі стоять на захисті дитинства, не лише зі зброєю в руках, але й з любов’ю в серцях та турботою про кожну українську дитину. Служба цивільно-військового співробітництва 103-та окремої бригади організувала цей захід, а Доброчинний Фонд Святого Володимира забезпечив подарунками.