Наша діяльність за січень-березень 2023 року

Допомога від Різдва до Великодня

Від Різдва до Великодня спільнота Фонду св. Володимира прийняла і розподілила між потребуючими 97 855 кг. гуманітарної допомоги від друзів з Німеччини, Польщі, Швейцарії .
З Німеччини – 4 транспорти
З Швейцарії – 4 транспорти
З Польщі – 3 транспорти

Маргарита подарунки

Маргарета Майер (Margareta Meier- Hildesheim) – Добродійка з Гільдесгайму (Німеччина)- християнська активістка, давня приятелька Фонду св. Володимира, організувала перед Різдвом подарунки для 800 українських родин, які готували німецькі родини. Це було 800 пачок для сімей Херсона, Харкова і Одеси в часі війни і окупації з сердечними побажаннями.

Генератор від Петера Штраубе

Стараннями Фонду св. Володимира на прохання Львівського Легеневого Центру було закуплено потужний Ґенератор, кошти на який спонсорував добродій др.Петер-Пауль Штраубе (dr. Peter-Paul Straube) з громадою Бауцену (Німеччина).

 

Меблі для установ Львова

Медичне обладнання та ліки для Сходу

Фонд святого Володимира разом з Товариством багатодітних сімей «Щаслива родина» придбали для реабілітаційного центру, який опікується пораненими воїнами з пошкодженими кінцівками, багатофункційні тренажери і масажний стіл. 22.02.2023 р.
Державна некомерційна реабілітаційна установа Центр Реабілітації «ГАЛИЧИНА».

Харчування для багатодітних родин

Випозичальня фонду

При Фонді св. Володимира в період війни почала діяти випозичальня реманенту для хворих, поранених, осіб з особливими потребами: ліжка, візочки, рами на колесах, пролежневі матраци.

Машини від фонду для ЗСУ

На прохання Львівського Геріартричного Пансіонату Фонд звернувся до спонсорів Швейцарії. Довгоочікуваний автобус для спеціального транспортування осіб з обмеженими можливостями руху був подарований завдяки пожертвам добродіїв з кількох країн.

Обладнання для ЗСУ

Харчування для ЗСУ

Волонтери фонду

1900 кілограм шоколаду від Ганса Дженні, ШвейцаріяПодяки фондові за працю

Великдень у Фонді